Detinguts quatre joves a Porto Cristo per robar refrescos i cerveses d’un catamarà

Agents de la Policia Nacional i la Policia local de Manacor, van procedir a la detenció dijous de quatre joves espanyols de 18 a 25 anys, pel robatori a l’interior d’un catamarà amarrat al port de Porto Cristo. Els fets van passar a les 3.30 hores de la matinada, quan diversos testimonis van observar joves per la zona.

Quan els agents van arribar van observar com dos vehicles que eren a la zona del pàrquing volien abandonar el lloc, per la qual cosa li van donar l’alto. Els presumptes autors van ser prest identificats pels testimonis. Els presumptes autors van entrar en un vaixell i van sostreure llaunes de refresc i cerveses.

Quan els agents van tenir els cotxes aturats, van fer una sèrie de gestions, entre elles un registre als vehicles. A l’interior del maleter va localitzar multitud de llaunes de cervesa i refrescos. Van haver d’escalar per accedir a l’interior fins una alçada de més de dos metres d’alçada, a una distància de més d’un metre del pantalà. Finalment es va detenir els quatre joves com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en embarcació.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad