Una classe amb el millor barber de Porto Cristo

La imatge

 

Alumnes del centre Àgora de Porto Cristo van poder gaudir aquest dilluns d’una classe molt especial. El gran barber i perruquer Joan Tur va explicar i demostrar com funciona la seva feina i de quines formes es poden tallar els cabells. Així, nins i nines d’entre 3 i 12 anys van anar passant per la perruqueria que Tur té devora la plaça des monument i van quedar admirats tant del local com de la simpatia i maneig que el perruquer en té de les tisores i la pinta.

  

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad