La campiona del món, Cata Coll, presenta el patrocini de Majorica pels equips femenins del CE Manacor

La imatge

 

L’actual campiona del món de futbol, la portera de la selecció espanyola Cata Coll, ha estat avui amb una representació de les jugadores del Club Esportiu Manacor a la seu de Majorica a Porto Cristo, on s’ha presentat la marca com a patrocinador principal dels equips femenins del club.

Després de fer una visita per les instal·lacions, les jugadores del club han pogut veure una de les seves referents, fer-se fotografies amb ella i conèixer de primera mà la seva experiència.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad