L’Ajuntament retira 300 kg de residus de les cales verges de Manacor

L’empresa de Serveis del Municipi de Manacor, SAM, en col·laboració amb el servei de salvament i socorrisme de l’Ajuntament de Manacor, ha realitzat diferents tasques de neteja de les cales verges de Manacor.

  

Fins aquesta setmana, s’han retirat aproximadament 300 quilograms de residus, entre els que destaquen plàstics, cordes i fusta.

La major part de les cales verges de Manacor formen part de la Xarxa Natura 2000, amb una extensió de 585 hectàrees, que es troben regulades pel Pla de Gestió Natura 2000 de la Costa del Llevant de Mallorca.

Cal recordar als usuaris d’aquestes platges la importància de no deixar residus al medi natural, no sortir dels camins marcats i no alterar la flora i la fauna existents.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad