Demanen que el CE Manacor depuri responsabilitats amb l’entrenador Pep Barceló

El Col·lectiu de Dones de Llevant i Assemblea Antipatriarcal de Manacor han condemnat els fets i la posterior justificació que el president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, a la passada final del mundial femení de futbol. Així mateix demanen tant al CE Manacor com a l’Ajuntament que “depurin responsabilitats” i prenguin mesures davant les reclaracions de suport a Rubiales emeses ahir pel tècnic de l’equip de Tercera Divisió, Pep Barceló.

Aquí teniu el comunicat de les dues associacions manacorines:

Des del Col·lectiu de Dones de Llevant i Assemblea Antipatriarcal de Manacor condemnam enèrgicament l’agressió sexual comesa pel president de la Federació Espanyola de Futbol, Luís Rubiales, a la jugadora de la selecció espanyola Jennifer Hermoso així com totes i cada una de les paraules posteriors que ha pronunciat en els seus discursos d’atac, de “disculpa” i de justificació al llarg d’aquests dies.

Lluny d’assumir responsabilitats el que ha fet ha estat culpabilitzar la jugadora tal com fan tots els maltractadors a més de ridiculitzar el feminisme, deixant clara la seva postura ideològica masclista. També volem mostrar tot el nostre suport als comunicats d’Hermoso i FutPro i als diferents missatges de suport i sororitat que han emès les jugadores de la selecció estatal els darrers dies.

Estam rabioses i consideram que és necessari posar fi a tota la corrupció i els tractes desiguals i agressius contra dones, també en el món esportiu. Finalment, i amb relació al discurs d’enaltiment de la figura de Rubiales que ha fet l’entrenador del primer equip masculí del CE Manacor, Pep Barceló, en l’assemblea de la Federació Espanyola de Futbol que va tenir lloc dia 25 d’agost, rebutjam les seves paraules i demanam al club de futbol manacorí i a la Federació Balear de Futbol que prenguin mesures i depurin responsabilitats davant la manca de reconeixement per part de Barceló de l’agressió sexual comesa per Rubiales a la jugadora Jennifer Hermoso.

Així mateix, instam l’Ajuntament de Manacor i la regidoria d’Esports a emprendre accions per tal d’assegurar que qui està al capdavant dels clubs esportius del nostre municipi, i a més, rep diners públics té clars i aplica els principis d’igualtat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad