El campió del món Miquel Mas fa 80 anys

La imatge

 

El campió del món de ciclisme en pista, Miquel Mas, va celebrar aquest passat dijous 13 de juliol els seus 80 anys acompanyat de la seva família i practicant l’esport que més estima. Curiosament i tal i com es pot veure a la foto, Mas va poder bufar les espelmes amb el seu nét, que, curiosament, fa els anys el mateix dia encara que en el seu cas només fossin 13 i encara li quedin moltes pedalades per endavant.

L’11 de setembre de 1965 a Manacor es va produir un esdeveniment històric que va provocar que la població sortís al carrer en manifestació espontània amb desfilada de cotxes, llançament de coets i repic de campanes. Els manacorins acabaven de ser testimonis, davant els encara pocs televisors que hi havia, de la gesta d’un veí de 22 anys, Miquel Mas Gayà, que al velódrom acabat d’inaugurar d’Anoeta (Sant Sebastià) es proclamava, amb autoritat, campió del món de ciclisme a la prova de mig fons darrere moto stayer. El primer espanyol a aconseguir-ho.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad