Pau Parera puja dalt del pal ensabonat de Sant Jaume

La imatge

 

Pau Parera va ser ahir capvespre el primer en pujar dalt de tot del pal ensabonat de Sant Jaume. Una gran esdeveniment que s’estrenava dins el programa d’actes de les festes del patró 2023 i que va respondre a les espectatives creades. Centenars de persones van poder veure com Pau, acompanyat i ajudat pels seus amics emprenia el camí per a coronar el tronc de 9 metres d’altura que es va instal·lar a la nova plaça des Cós, con tenia lloc la festa de les Canyes amb ‘batalla’ d’aigua inclosa. El paperins acabaren de fer la pujada més vistosa.

Fotos: Jaume Gomila

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad