ConectaBalear reforça el vincle amb un CV Manacor ple d’il·lusió

El ConectaBalear afronta la seva sisena temporada a la Superlliga espanyola de voleibol encomanant-se a una profunda renovació en plantilla tècnica i de jugadors. La presidenta del club, Maria Antònia Perelló, va anunciar ahir la posada en marxa del projecte a la sisena temporada “des del quilòmetre zero” amb l’objectiu principal d’il·lusionar l’afició, mantenir els valors del club i oferir passió i competitivitat per un equip molt renovat”.

El que sí que es manté de manera sòlida és el compromís amb el patrocinador principal. Novament ConectaBalear, el proveïdor de serveis de connectivitat punter a les Balears i amb seu a Manacor, aposta pel club de la seva ciutat d’origen donant nom al primer equip en una ferma aposta per l’esport d’elit juntament amb el suport que presta a múltiples esports de base a l’illa. El CEO de l’empresa, Joan Miquel Durán, va escenificar novament el suport al club i va apostar pel foment d’aquest esport tan de moda entre l’elit i el planter.

Nou entrenador

Alexis Rubén González (San Miguel, 1981) va protagonitzar ahir la presentació de la nova temporada en un acte on va demostrar ganes i passió per començar la nova temporada. Amb un palmarès sobradament conegut per les seves medalles a nivell mundial com a lliure, amb 24 títols oficials, 9 superlligues, 15 copes, 49 medalles i 25 títols, el referent argentí s’estrena ara a l’altra banda de la pista. Alexis anuncia l’inici de la pretemporada el 15 d’agost, on preveu disposar de tota la plantilla.

Dels fitxatges, l’entrenador va admetre haver participat activament amb la directiva del club en el procés de selecció de la plantilla i dels seus jugadors va avançar que sobretot en demanarà passió i entrega. Així mateix, va reconèixer que la Superlliga està en un nivell d’alta competitivitat però que “serà en els petits detalls, on nosaltres intentarem marcar la diferència”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad