L’Escola de Mallorquí edita cinc vídeos per celebrar el 50 aniversari

L’Escola Municipal de Mallorquí celebra enguany el 50è aniversari i amb l’objectiu de donar a conèixer l’efemèride i també la tasca de la institució, posa en marxa una campanya de difusió. L’Escola Municipal de Mallorquí ha editat cinc vídeos que es publicaran cada mes fins la propera tardor. L’acte central de commemoració del 50è aniversari tendrà lloc dia 19 d’octubre a l’Auditori de Manacor.

Aquests cinc vídeos pretenen commemorar els 50 anys de la institució i donar a conèixer al públic en general la seva tasca d’ensenyament. “La intenció de commemorar el 50è aniversari de la nostra institució és fer partícip a tot el poble, incloure’l en la celebració i, per aquest motiu, volem que els manacorins i manacorines coneguin i valorin la trajectòria d’aquesta institució que vetlla per la difusió de la nostra llengua i la nostra cultura”, explica la directora de l’Escola Municipal de Mallorquí, Margalida Rosselló.

Els cinc vídeos que es comencen a difondre a partir d’aquest divendres compten amb testimonis i entrevistes de les persones que ha passat per l’Escola aquests darrers 50 anys. Mitjançant aquest material audiovisual, l’Escola també ha volgut donar veu “als veritables protagonistes d’aquest mig segle de vida: el professorat i l’alumnat, fet que implica una important tasca de recerca i recopilació d’informació”, assegura el delegat de Política Lingüística, Sebastià Llodrà.

El primer dels vídeos, que s’ha començat a difondre aquest divendres, transmet la idea que l’Escola Municipal de Mallorquí és una entitat viva, nascuda del batec d’un poble i de la necessitat de Manacor com a comunitat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad