Comencen les obres per posar a punt les darreres plantes de Can Bauçà

Les obres de reforma de les plantes cinquena, sisena, setena i vuitena de l’edifici municipal del carrer Major número 22 (Can Bauçà) començaran aquesta setmana. El projecte pretén habilitar aquestes quatre plantes per a traslladar-hi el departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manacor i construir-hi un nou ascensor. Les obres compten amb un pressupost de 2.245.000 euros, quantia que va ser aprovada per incorporació de romanent en el ple municipal del 15 de març de 2022. Les obres tenen un termini d’execució previst de catorze mesos.

Amb l’objectiu de causar el mínim inconvenient a la ciutadania i de fer compatibles els treballs de construcció amb l’atenció al públic, l’Ajuntament de Manacor ha previst una sèrie de canvis a la planta baixa de l’edifici municipal.

Atès que l’ús de l’ascensor quedarà inhabilitat per al públic per mor de les tasques de construcció, a la planta baixa de l’edifici del carrer Major número 22 s’habilitarà un punt fix d’atenció al públic del departament de Serveis Socials i una àrea privada per a aquells tràmits o consultes de caràcter confidencial. En alguns casos es prioritzarà l’atenció domiciliària perquè els usuaris dels Serveis Socials no s’hagin de desplaçar. El punt d’atenció al públic de la SAM continuarà com fins ara, també a la planta baixa.

A partir del mes de setembre també s’habilitarà un punt d’atenció i triatge, que derivarà els ciutadans a la resta de serveis que s’ubiquen a la planta tercera d’aquest edifici municipal en un espai habilitat per a aquells tràmits o consultes relacionades amb la resta de departaments que s’allotgen a aquest edifici municipal, com ara Gent gran, Comerç, Fires, Mercats, Desenvolupament local i Participació ciutadana, de manera que si els ciutadans necessiten atenció presencial i no poden accedir a peu a aquests departaments, puguin rebre l’atenció oportuna. Pel que fa a aquests departaments, durant els mesos de juliol i agost es prioritzarà l’atenció telefònica.

Cal indicar que, atès que l’accés del hall amb l’escala i l’ascensor quedarà tallat, l’accés a l’edifici pel carrer del Convent quedarà obert però només per a aquelles persones que no tenguin problemes de mobilitat, pel que pregam a la ciutadania que, o bé s’adrecin al punt d’informació que hi haurà a l’accés principal o bé facin la consulta oportuna per via telefònica als telèfons que es detallen a continuació.

– Serveis Socials: Centraleta planta baixa: 5007 – 662350844 / Centraleta primer pis 1r pis: 5001 – 662350569 / 5003 – 662350420

– Gent gran: 662350621 / 662350622

– SAM: 971596001

– Desenvolupament Local: 662351742

– Participació ciutadana: 662351742

– Comerç: 662350187

– Fires: 662350187 / 672605767

– Mercats: 662350621 / 662350622

– Festes: 673748623

​​L’execució de les obres es durà a terme de manera que es compatibilitzi l’atenció ciutadana i l’accés de la comunitat educativa del col·legi Sant Francesc pel carrer del Convent. Aquesta redistribució dels serveis municipals serà orgànica i s’anirà adaptant a mesura que l’obra avanci.

La reforma de les plantes cinquena a vuitena de l’edifici suposarà una millora del servei municipal, per això pregam que la ciutadania disculpi les molèsties ocasionades en el transcurs de les obres.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad