Detinguda una turista a un hotel manacorí per presumpte abandó de la seva filla

Una turista irlandesa de 45 anys que estava estiuejant a un hotel del municipi de Manacor ha estat detinguda per la Policia Nacional per un presumpte delicte d’abandó d’una menor. La dona va abandonar dimarts la seva filla de cinc anys a un hotel de Manacor. Durant la permanent absència de la mare, altres hostes de l’establiment s’encarregaven de tenir cura de la petita.

“Després de conèixer altres turistes que tenien també una filla de l’edat de la seva, la mare es va desentendre completament de la nina i es va dedicar a consumir cervesa fins al punt que sempre estava en estat d’embriaguesa. Des que s’aixecava fins que es ficava al llit, la mare estava consumint cervesa i es desentenia completament de la seva filla, a la qual havia deixat a cura dels altres clients de l’hotel, aprofitant-se que aquests tenien una altra nina de l’edat de la seva”, informa la pròpia Policia Nacional.

Així, aquests clients li havien de donar menjar, posar-li crema solar, la vigilaven a la piscina, li van comprar uns ‘manguitos’ perquè es pogués banyar sense perill i dutxar-la, entre altres tasques. Davant el seu manifest estat d’embriaguesa permanent, el personal de l’hotel va deixar de servir-li alcohol. Això no va ser obstacle perquè la dona anés a comprar cervesa en un supermercat del davant per consumir-la a l’interior de l’establiment hoteler.

La situació era insostenible i finalment els turistes que atenien la nina van denunciar el que va passar a l’hotel dimarts passat. Des de l’establiment es va donar avís a la Policia Nacional.

Una patrulla policial es va personar poc després a l’hotel. Després de cridar amb insistència a la porta de la seva habitació, quan va obrir la dona es trobava una situació d’embriaguesa manifesta i presentava serioses dificultats per mantenir l’equilibri. Quan els agents li van exposar els fets, la mare negava estar èbria, malgrat la forta olor d’alcohol que inundava l’estada.

La turista irlandesa va ser detinguda per un presumpte delicte d’abandó de menor. La nina, per part seva, ha estat traslladada a un centre de primera acollida. L’endemà, el pare de la nena, que era a Irlanda, va viatjar en avió a Mallorca per recollir la seva filla i fer-se càrrec de la menor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad