La Policia Local deté dos individus amb possessió d’haixix i cocaïna

Els detinguts han passat a disposició judicial i el vehicle amb què circulaven ha quedat intervingut

La Policia Local de Manacor va detenir aquest dimecres 3 de maig als voltants de les 13 h del migdia, dos individus que circulaven en cotxe per l’avinguda del Tren de Manacor. Un dels individus va tirar una llosca encesa per la finestra del conductor i una patrulla de la Policia Local va procedir a donar ordre d’aturar el vehicle. Mentre el conductor reduïa la marxa, tiraren per la finestra una bossa que va caure entre uns contenidors situats a la via pública. Finalment, el vehicle es va aturar i els agents observaren com els individus llençaren una segona bossa que va caure a pocs metres.

Mentre els agents immobilitzaven els detinguts, sol·licitaren la presència d’una segona patrulla que va poder comprovar el contingut de les bosses llençades a la via pública, on s’intervingueren 32 peces d’haixix i 26 bossetes de cocaïna, a més de tres telèfons mòbils i 195 euros en bitllets diversos.

Els individus varen ser traslladats a les dependències de la Policia Local de Manacor, on es feren les comprovacions de les substàncies intervingudes i posteriorment foren conduïts a la comissaria de la Policia Nacional de Manacor. El vehicle va ser traslladat a les dependències de la Policia Local, on ha quedat intervingut i a disposició de la instrucció judicial.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad