Esteve Sureda es lleva el turbant en la presentació de Vox

Esteve Sureda, acompanyat pel seu equip i amb el suport a nivell balear de Pedro Bestard, Sergio Rodríguez, Agustín Buades, Maria Vidal i Julenne Valdés, va presentar aquest divendres la seva candidatura i programa davant els seus afiliats i simpatitzants de Vox Manacor al bar Cas Sorro. La curiositat de l’acte fou també el fet de veure Sureda sense el seu ja clàssic turbant negre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad