Comencen dos mesos de reforma de la plaça Borja Moll

Comencen dos mesos d’obres a la plaça Francesc de Borja Moll de Manacor. Reformada per darrera vegada a mitjans dels anys vuitanta, la passada setmana es van iniciar els treballs d’enginyeria per millorar tant el tram central con les voravies. De moment ja s’han talat tots els arbres d’ambdues parts laterals a fi d’ampliar i reformar les voravies, la qual cosa també suposarà que s’eliminin les places d’aparcament que hi havia fins ara i passin a la part central.

La zona de fassers d’enmig (arbres que es mantindran) es tornarà a refer de nou i s’hi deixarà espai per aparcar-hi cotxes de manera que no molestin a l’hora del gir de vehicles en direcció al barri de sa Torre. A banda i banda està previst que s’hi sembrin hibiscus patersonii i que tota la plaça quedi novament asfaltada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad