Més-Esquerra dóna els noms de la seva llista electoral

Més-Esquerra ha celebrat aquest dilluns vespre la seva Assemblea General. La militància ha validat la proposta de llista feta pel batle, Miquel Oliver, i ha aprovat els eixos principals del programa. Aquests fan referència “a un nou model urbà, un poble viu i amb autoestima i una administració més propera a la ciutadania”. 

El partit s’ha fixat com a objectiu prioritari pitjar l’accelerador en l’acció de govern. El batle Oliver ha fet balanç del mandat afirmant que “han estat quatre anys de molta feina, d’aprenentatges; ens queden moltes coses per fer”. “Tenim al cap com ha de ser el Manacor de les properes dècades; el nostre projecte és a mig i llarg termini i ara sabem millor com hem d’actuar”, ha explicat Oliver.

La llista estarà formada per Miquel Oliver, Paula Asegurado, Carme Gomila, Ferran Montero, Joana Maria Llull, Sebastià Llodrà, Mateu Marcé, Antònia Pujades, Paquita Hernández, Toni Duro, Francisca Contreras, Biel Font, Montse Amer, Moha Messaoudi, Sacry Larubia, Bel Maria Sureda, Manolo Oliver, Antoni Sureda, Maria Antònia Fonseca, Sebastià Grimalt, Maria Antònia Vadell, Neus Duran, Antoni León, Montserrat Nadal, Sebastiana Mascaró, Gonzalo Regusci i Maria del Mar Morales. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad