Entrades per veure els Anegats a canvi de comprar al comerç local

‘Una volteta per Manacor’ apropa les particularitats i el capital humà de totes les persones que cada dia aixequen la barrera i fan que Manacor sigui una ciutat viva. Amb aquesta campanya de dinamització del comerç local, l’Ajuntament de Manacor pretén augmentar la consciència i la fidelitat dels ciutadans respecte de les botigues i negocis locals, fomentar l’economia local i millorar la qualitat de vida de tota la comunitat. Aquest tipus de campanyes poden ajudar a combatre l’homogeneïtzació i la desaparició de petites empreses i a promoure una economia més sostenible, diversa i rica. La delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols, ha presentat aquest dilluns la iniciativa, que combina diferents activitats i formats. 

‘Una volteta per Manacor’ arrenca amb el vídeo promocional dedicat als negocis de la plaça des Cós, en què els protagonistes són els mateixos comerciants, que expliquen d’una manera distesa la seva activitat i els productes que ofereixen. La intenció és apropar el comerciant als potencials clients, ja que la proximitat i la professionalitat del comerciant en aquests casos és primordial per a adquirir els poductes als comerços del municipi enlloc de realitzar les compres on line, a grans superfícies o a altres municipis. Actualment s’està preparant un segon vídeo dels comerços de l’avinguda de Baix des Cós i la intenció és de realitzar-ne dels establiments de totes les zones del municipi.

11 de març: estocs al carrer i concert d’Anegats

Dues de les activitats centrals d’aquesta campanya tendran lloc el proper dissabte 11 de març durant tot el dia. Per una banda, la Jornada d’estocs al carrer, des de les 10h del dematí fins a les 20.30h de l’horabaixa, amb regals promocionals als compradors dels comerços locals. D’altra banda, el concert d’Anegats i DJ Jara a les 22.30 h al Parc Municipal de Manacor.

Per a poder obtenir les entrades per al concert d’Anegats, caldrà bescanviar tiquets de compra d’algun comerç local del municipi de Manacor. Es podrà obtenir una entrada per cada 10 euros gastats en un comerç local fins un màxim de dues entrades per tiquet (10 euros: una entrada / A partir de 20 euros: dues entrades). 

Les entrades estaran disponibles al departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manacor, situat al carrer Major número 22 3r pis, del 17 de febrer fins el 10 de març. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad