ConectaBalear tornarà a patrocinar la millor jugadora de pàdel del món

La número u del pádel mundia, Gemma Triay i l’empresa manacorina de telecomunicacions ConectaBalear, han signat aquest dimecres la renovació de l’acord de patrocini, per una temporada més. Un acte que ha servit també com a roda de premsa prèvia a l’inici de la temporada de WPT 2023, que arrenca a Abu Dhabi aquest mateix mes de febrer amb el primer torneig de la temporada.

Gemma és, dia d’avui, la millor jugadora de pàdel de món i així es reflecteix a el rànquing de WPT, després d’aconseguir la temporada passada acabar, per tercer any consecutiu, a dalt de tot, després d’una dura i competida temporada. Després d’un fructífer primer any de patrocini, l’acord s’estén per una temporada més amb la jugadora menorquina, professional d’aquest esport des de 2013. Comptar amb una brillant ambaixadora com ella, la carrera professional de la qual es troba en plena expansió, és un plus per a l’empresa manacorina. A més, representa a la perfecció cadascun dels pilars fonamentals per ConnectaBalear: superació, humilitat i l’ambició per créixer i arribar com a màxim alt.

Durant la roda de premsa, tant l’esportista d’elit com Joan Miquel, CEO de l’empresa, han deixat clar el seu entusiasme per la renovació del acord: “és un autèntic plaer haver pogut arribar a un acord i poder seguir comptant amb Gemma com a ambaixadora de la marca”, ha comentat Joan Miquel. Per la seva banda, Gemma, ha esmentat que “per mi és molt important que, a més de treballar amb empreses de qualitat, també n’hi hagi darrere persones que comparteixin els mateixos valors que tinc jo, i això amb ConectaBalear tinc el plaer de tenir-lo, per la qual cosa ens uneix també una
relació molt més humana”.

Amb aquesta renovació, Gemma es converteix durant un any més en una de les referències per a ConectaBalear pel que fa al patrocini esportiu, amb una aposta clara que augmenta cada any, ja que actualment és una de les empreses privades que més inverteix i recolza l’esport Balear, sent patrocinador principal d’equips com el Mallorca Palma Futsal de la Primera
Divisió de futbol sala, de l’Atlètic Balears o del ConectaBalear Manacor de la Superlliga de voleibol, a més de tenir acords de col·laboració amb nombrosos clubs de Balears com el CD Manacor, CD Discaesports, Club Voleibol CIDE, Club ConectaBalear Triatló, FC Inter Manacor i un llarg etc.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad