En marxa la construcció del segon Lidl de Manacor i Mercadona està a l’espera

La imatge

 

La obres de construcció del segon supermercat Lidl de Manacor avançen a bon ritme entre els dos principals carrers del polígon agroalimentari. Fa anys que els rumors sobre la implantació de la gran superficie alemanya a l’altra banda de la ciutat, corrien per la zona. De fet l’empresa multinacional va estudiar primer la possibilitat d’implanta-se a la nau de l’altra banda de la ronda, que actualment l’Ajuntament té llogada per guardar-hi les carrosses de Reis, però el poc espai d’aparcament van fer decantar la balança cap a l’opció actual.

Qui de moment encara està discutint les opcions és Mercadona, que ja ha comprat els terrenys aferrats a Lidl, però que donen a la rotonda de sortida de la carretera cap a Felanitx. Seria el tercer supermercat de la cadena valenciana a la ciutat, que reobrirà el segon de la plaça des Mercat aquest proper dia 1 de desembre.

Així, i amb els terrenys del polígon agroalimentari en propietat, està a l’espera d’un informe de la Policia Local de Manacor per veure si pot tenir una sortida directe cap a la ronda del Port, cosa que de moment no sembla factible. Un cop resolt aquest darrer escull les obres podrien començar possiblement ja dins l’any que ve.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad