En marxa la construcció del segon Lidl de Manacor i Mercadona està a l’espera

La imatge

 

La obres de construcció del segon supermercat Lidl de Manacor avançen a bon ritme entre els dos principals carrers del polígon agroalimentari. Fa anys que els rumors sobre la implantació de la gran superficie alemanya a l’altra banda de la ciutat, corrien per la zona. De fet l’empresa multinacional va estudiar primer la possibilitat d’implanta-se a la nau de l’altra banda de la ronda, que actualment l’Ajuntament té llogada per guardar-hi les carrosses de Reis, però el poc espai d’aparcament van fer decantar la balança cap a l’opció actual.

Qui de moment encara està discutint les opcions és Mercadona, que ja ha comprat els terrenys aferrats a Lidl, però que donen a la rotonda de sortida de la carretera cap a Felanitx. Seria el tercer supermercat de la cadena valenciana a la ciutat, que reobrirà el segon de la plaça des Mercat aquest proper dia 1 de desembre.

Així, i amb els terrenys del polígon agroalimentari en propietat, està a l’espera d’un informe de la Policia Local de Manacor per veure si pot tenir una sortida directe cap a la ronda del Port, cosa que de moment no sembla factible. Un cop resolt aquest darrer escull les obres podrien començar possiblement ja dins l’any que ve.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad