Acte simbòlic entre les branques de l’arbre contra la violència masclista

La imatge

 

La plaça de ses Perleres va viure ahir un capvespre d’emocions contingudes i de reconeixement. El Col·lectiu Dones de Llevant va dur a terme a les 18 h un acte simbòlic amb la col·locació dels noms de les dones assassinades en el que duim de 2022 en tires liles, a les branques de l’arbre memorial contra la violència masclista. L’acte va comptar amb desenes d’assistents, entre els quals els regidors d’Esquerra, Carme Gomila i Mateu Marcé.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad