Pintades vandàliques als murals del Pou Fondo

Quatre dels murals que distints artistes van pintar a la zona del Pou Fondo com a part de la Vila del Llibre del passat mes de juny, han estat víctimes de les primeres pintades. Al de Joan Aguiló, que representa una nina menjant meló, li han pintat una espècie de ‘vuit’ amb un esprai negre, mentre que als de Toni Galmés, Toni Planissi i Bel Gomila els hi han fet retxes amb un esprai de color fucsia.

Tot un despròsit encara que, lamentablement, ja es ves a venir, una vegada que el de les dones pageses de la plaça de ses Verdures i obra de Catalina Julve, ja fou atacat fa dos anys. Ara falta saber si l’ajuntament de Manacor actuarà amb celeritat perquè això no serveixi d’exemple, o ho deixarà passar…

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad