L’Ajuntament celebrarà la seva quarta assemblea oberta a tothom

L’Ajuntament de Manacor celebrarà el proper dijous 13 d’octubre la quarta assemblea oberta del mandat. La iniciativa pretén ser un espai de trobada on la ciutadania pugui fer preguntes i suggeriments al batle i als delegats de l’equip de govern municipal.

Per part de l’equip de govern, l’objectiu és realitzar un exercici de transparència i convidar els veïnats del municipi a prendre la paraula. L’acte tendrà lloc dia 13 d’octubre a les 19 h a l’Oficina Municipal de Porto Cristo.

La primera assemblea ciutadana va celebrar-se el novembre de 2019; la segona, que va haver-se de fer de manera telemàtica degut a les restriccions sanitàries, va tenir lloc l’abril de 2020; la tercera va tenir lloc el mes de desembre de 2021 al Teatre de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad