Un pagès mor a Manacor després de caure i quedar atrapat dins el seu tractor

Un home de 78 anys que feia feina a foravila va morir ahir dimarts després de caure des de quatre metres d’alçada amb el tractor per un desnivell. L’accident va tenir lloc cap a les 19,20 hores al camí de Conilles de Manacor quan el vehicle de la víctima va sortir de la via i es va precipitar per avall. L’impacte violent va fer que l’home quedés atrapat dins del vehicle.

Una ambulància medicalitzada del 061 i agents de la Policia Local es van personar ràpidament. Els serveis d’emergències i els Bombers de Mallorca, no va poder fer res per la seva vida, només treure’l d’entremig de l’estructura metàl·lica. Encara s’investiguen les possibles causes per les quals va perdre el control del tractor agrícola amb què havia estat treballant, sense que hi intervingués cap altre vehicle.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad