El comerç just celebra els seus primers 25 anys a Sa Bassa

La imatge

 

S’Altra Senalla-Casal de la Pau va celebrar aquest divendres capvespre l’acte de cloenda de celebració dels 25 anys de comerç just a Manacor. La plaça de Sa Bassa és va omplir de gent i festa reivindicativa que posteriorment va acabar en un sopar de germanor.

“Fa 25 anys que la nostra associació feim visible que un altre món és possible i denunciam que el model de consum no ens agrada i no hi estam d’acord. Que creim i defensam que els drets de les persones i del medi ambient no es poden trepitjar”, expliquen.

“25 anys després, el sistema encara ignora el nostre missatge i per això seguim reivindicant-lo ben fort. Seguim gràcies a les moltíssimes persones que poc, molt o mig han estat presents a les diferents etapes de l’associació. En el camí, també ens han acompanyat altres entitats de comerç just, i hem comptat amb el suport de diverses institucions”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad