El comerç just celebra els seus primers 25 anys a Sa Bassa

La imatge

 

S’Altra Senalla-Casal de la Pau va celebrar aquest divendres capvespre l’acte de cloenda de celebració dels 25 anys de comerç just a Manacor. La plaça de Sa Bassa és va omplir de gent i festa reivindicativa que posteriorment va acabar en un sopar de germanor.

“Fa 25 anys que la nostra associació feim visible que un altre món és possible i denunciam que el model de consum no ens agrada i no hi estam d’acord. Que creim i defensam que els drets de les persones i del medi ambient no es poden trepitjar”, expliquen.

“25 anys després, el sistema encara ignora el nostre missatge i per això seguim reivindicant-lo ben fort. Seguim gràcies a les moltíssimes persones que poc, molt o mig han estat presents a les diferents etapes de l’associació. En el camí, també ens han acompanyat altres entitats de comerç just, i hem comptat amb el suport de diverses institucions”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad