Figures de peixos ‘neden’ a la platja de s’Illot

La imatge

 

Aquest divendres va començar a s’Illot la campanya de dinamització comercial ‘Com a s’Illot enlloc’ per fer costat al comerç local. S’han decorat qualque carrer i instal·lat algunes figures de grans peixos a primera línea de mar i la Ronda del Matí, tot per donar un aire estiuenc i fer ambient de caire a la presentació de les festes aquest dimarts migdia.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad