ConectaBalear reforça el seu compromís amb el CV Manacor de Superlliga

L’empresa manacorina ConectaBalear, tradicionalment lligada a l’esport balear i local en particular, ha renovat avui dimarts el seu compromís amb el Club Volei Manacor de la Superlliga espanyola, que enguany afrontarà la seva cinquena temporada a la màxima competició nacional. Un acte que també ha servit per la signatura de la renovació del tècnic Lluís Enric Molada al front del primer equip.

“Per nosaltres és un orgull poder renovar el patrocini en un club de garanties dins l’esport balear”, ha explicat Joan Miquel Duran, un dels responsables de l’empresa de telecomunicacions, “el volei sempre ha semblat el germà petit dins el món de l’esport nacional, però les coses estan canviant”. La presidenta del CV Manacor, Maria Antònia Perelló, també ha fet menció de la importància de ConectaBalear dins el projecte: “Està clar que sense ells poder sortir a competir a la Superlliga seria inviable, perquè les subvencions arriben tard i des de la directiva hem de signar prèstecs per poder tirar fins que els tenim. Per tant el patrocinador principal és vital”.

Molada per la seva banda ha confirmat que ja s’ha fitxat a un nou jugador de la lliga francesa “de garanties però del que encara no en puc dir el nom”, al mateix temps que creu que les baixes com les de Thiago Vanole “encara que són importants, no faran que deixem de competir amb els millors i aspirem a la part alta de la classificació”. Molada ha dit que queda al Manacor “per la confiança, perquè em donen llibertat a l’hora de fer feina i perquè aquí encara tenc molt de marge per millorar com a entrenador”. Tot i que ha reconegut que aspira un dia a guanyar la Champions i ser l’entrenador d’una selecció nacional en un futur.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad