Sant Jaume ja és aquí!

Sant Jaume, patró de Manacor, ha tornat per quedar. Després dels anys en blanc que ens han arraconat festes i tradicions, el mateix blanc però de les camies, va omplir ahir la plaça des Convent per donar la benvinguda a la nova tradició. Maria Magdalena Gelabert fou l’encarregada de fer la Crida d’enguany, acompanyada del batle Miquel Oliver, el president de l’Obreria Joan Sansó, el delegat de Festes i el rector de Manacor. La Mulassa va torna a ballar pels carrers del centre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad