S’Escat i l’Ajuntament organitzen un ‘brunch’ i concert pel Dia Internacional de la Música

L’ajuntament de Manacor i l’Associació s’Escat han unit forces per organitzar i celebrar avui horabaixa el Dia Internacional de la Música. Els actes comenceran a les 19 hores a la plaça de sa Moladora amb un ‘brunch’ especial, per després a les 20,30 hores i ja dins el local de s’Escat, disfrutar del concert del Jaume Llompart Trio. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad