Catalina Romero tendrà la seva nova cadira gràcies a la solidaritat popular

El vídeo

 

La jove manacorina Catalina Romero tendrà una nova cadira més còmoda i adaptada a les seves necessitats. Així ho han anunciat els protagonistes d’aquesta gran història de solidaritat: el metge del centre de salut de Porto Cristo, Sergi López i la família Romero-Jaume, en un emotiu video d’entrega del taló amb els 9.800 euros receptats gràcies al repte plantejat per López fa un mes i que consistia en pujar en bicicleta 27 vegades el puig de Sant Salvador, a fi de completar els més de 8.000 metres de desnivell que suposarien arribar al cim de l’Everest.

En principi i segons els càlculs del metge de família, que va decidir fa aproximadament mig any dedicar el seu nou repte a aconseguir millorar les condicions del dia a dia de na Catalina, l’objectiu era arribar als 7.200 euros que val la cadira. Una xifra que s’ha lograt amb escreix: “Tot els doblers que ‘sobrin’ es dedicaran a comprar altres coses que la família consideri oportunes per ella”, explica López, orgullós del que ha aconseguit.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad