Catalina Romero tendrà la seva nova cadira gràcies a la solidaritat popular

El vídeo

 

La jove manacorina Catalina Romero tendrà una nova cadira més còmoda i adaptada a les seves necessitats. Així ho han anunciat els protagonistes d’aquesta gran història de solidaritat: el metge del centre de salut de Porto Cristo, Sergi López i la família Romero-Jaume, en un emotiu video d’entrega del taló amb els 9.800 euros receptats gràcies al repte plantejat per López fa un mes i que consistia en pujar en bicicleta 27 vegades el puig de Sant Salvador, a fi de completar els més de 8.000 metres de desnivell que suposarien arribar al cim de l’Everest.

En principi i segons els càlculs del metge de família, que va decidir fa aproximadament mig any dedicar el seu nou repte a aconseguir millorar les condicions del dia a dia de na Catalina, l’objectiu era arribar als 7.200 euros que val la cadira. Una xifra que s’ha lograt amb escreix: “Tot els doblers que ‘sobrin’ es dedicaran a comprar altres coses que la família consideri oportunes per ella”, explica López, orgullós del que ha aconseguit.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad