Un home perd el control del seu cotxe baixant la costa de Sa Torre

La imatge

 

Minuts després de les 10 d’avui dematí un home d’avançada edat ha perdut el control de seu cotxe quan baixava de la costa de sa Torre de ses Puntes cap a l’avinguda del Torrent de Manacor, la qual cosa ha provocat que xoqués de forma violenta amb un altre cotxe que ha quedat empotrat entre la voravia i un arbre. Una parella d’agents de la Policia Local s’han personat de seguida al lloc de l’accident per auxiliar les possibles víctimes i comprovar que l’home no recordava l’accident ni com havia acabat per provocar el xoc.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad