Un mostrador per fer ‘jostissi’

La imatge

 

Ara que sembla que s’està coent una segona part de la ja mítica pel·lícula portenyo-manacorina ‘Jostissi de Carreró’, a la plaça de Sa Bassa, a un dels mostradors de l’antiga impremta Rotger, se li ha dedicat tot un espai, una especie d’altar presidit pel premi que la cinta d’acció va aconseguir a la darrera edició de la Cutrecon de Madrid, a més d’un gran póster de Golam i els seus i de la venda de merchandising de la peli dirigida pels germans Pedro i Maties Miralles.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad