Vox exigeix eliminar els murals de Porto Cristo perquè “imposen una ideologia de gènere”

La imatge

 

El coordinador de Vox a Manacor, Javier Fernández, ha denunciat “la utilització que l’equip de govern de l’ajuntament de Manacor està fent dels joves del municipi”, en referència als dos murals inaugurats aquesta setmana a l’IES Porto Cristo amb motiu de la presentació de la setmana local de l’orgull LGTBIQ+.

“L’adoctrinament a les escoles i els instituts és una estratègia perversa de l’esquerra per anar creant el brou de cultiu del qual sortiran els futurs votants del PSOE, Més i Podem i, una vegada més, el nostre batle indepe s’ha posat fil a l’agulla”, critica Fernández, que tampoc veu bé la “tudada de doblers públics per pintar dos murals sectaris a l’IES Porto Cristo”.

Vox considera que es tracta de “dos murals per inocular als estudiants la ideologia de gènere” i acusen a Miquel Oliver “d’estar injectant a la ment dels joves del municipi la seva ideologia, els està injectant la doctrina i l’ideari progre trepitjant el dret que tenen a estudiar a col·legis i instituts lliures d’ideologia. Respectam que cada persona faci el que vulgui i que cadascú es besi amb qui li vengui de gust. El que no volem és que s’adoctrin als estudiants ni que se’ls imposi la ideologia de gènere”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad