Vox exigeix eliminar els murals de Porto Cristo perquè “imposen una ideologia de gènere”

La imatge

 

El coordinador de Vox a Manacor, Javier Fernández, ha denunciat “la utilització que l’equip de govern de l’ajuntament de Manacor està fent dels joves del municipi”, en referència als dos murals inaugurats aquesta setmana a l’IES Porto Cristo amb motiu de la presentació de la setmana local de l’orgull LGTBIQ+.

“L’adoctrinament a les escoles i els instituts és una estratègia perversa de l’esquerra per anar creant el brou de cultiu del qual sortiran els futurs votants del PSOE, Més i Podem i, una vegada més, el nostre batle indepe s’ha posat fil a l’agulla”, critica Fernández, que tampoc veu bé la “tudada de doblers públics per pintar dos murals sectaris a l’IES Porto Cristo”.

Vox considera que es tracta de “dos murals per inocular als estudiants la ideologia de gènere” i acusen a Miquel Oliver “d’estar injectant a la ment dels joves del municipi la seva ideologia, els està injectant la doctrina i l’ideari progre trepitjant el dret que tenen a estudiar a col·legis i instituts lliures d’ideologia. Respectam que cada persona faci el que vulgui i que cadascú es besi amb qui li vengui de gust. El que no volem és que s’adoctrin als estudiants ni que se’ls imposi la ideologia de gènere”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad