Què val llogar un trast a la plaça de ses Verdures o agafar la peixateria?

L’ajuntament de Manacor està fent grans esforços per intentar omplir la plaça de ses Verdures de comerciants. Tot i això, els problemes endèmics de la plaça, la manca de consumidors disposats a anar-hi diàriament i el fet que la plaça tanqui en horari d’horabaixa, han duit a tenir nombrosos trasts buits que no s’han omplit en anys. Ara el consistori ha tornat a treure a licitació tant la peixetaria municipal com els trasts simples i dobles.

Tothom qui vulgui hi pot participar fins el proper 1 de juliol a les 14 hores. Segons els plecs del concurs, els trasts simples surten a partir de 45,96 euros al mes, mentre que els dobles costen 92 euros mensuals. El lloguer de la peixateria surt aquesta vegada a 388,25 euros al mes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad