Què val llogar un trast a la plaça de ses Verdures o agafar la peixateria?

L’ajuntament de Manacor està fent grans esforços per intentar omplir la plaça de ses Verdures de comerciants. Tot i això, els problemes endèmics de la plaça, la manca de consumidors disposats a anar-hi diàriament i el fet que la plaça tanqui en horari d’horabaixa, han duit a tenir nombrosos trasts buits que no s’han omplit en anys. Ara el consistori ha tornat a treure a licitació tant la peixetaria municipal com els trasts simples i dobles.

Tothom qui vulgui hi pot participar fins el proper 1 de juliol a les 14 hores. Segons els plecs del concurs, els trasts simples surten a partir de 45,96 euros al mes, mentre que els dobles costen 92 euros mensuals. El lloguer de la peixateria surt aquesta vegada a 388,25 euros al mes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad