La cadira de na Catalina és cada vegada més a prop

“Va superar totes les meves expectatives. Vaig tenir unes sensacions màgiques, inexplicables”, confessa Sergi López, el metge de família del centre de salut de Porto Cristo que entre dissabte i diumenge va pujar 27 vegades seguides en bici el puig de Sant Salvador fins a superar els 8.000 metres de desnivell, és a dir, fins a arribar al cim de l’Everest sense sortir de Mallorca. I tot per recaptar fons perquè Catalina Romero, una jove manacorina que pateix paràlisi cerebral, pugui tenir una nova cadira adaptada de 7.200 euros.

“Encara no hem comptat tot el que s’ha aconseguit a través de bizum, del compte corrent o de dins les distintes vidrioles on la gent que me venia a veure i animar hi anava posant doblers. Però crec que la cadira per na Catalina és cada vegada més a prop”, confesa López, que diu que va estar “tranquil”, mentre anava completant pujades “perquè estava pendent de l’objectiu, de fer el que me tocava”, controlant menjades, cafeïna i canvis de maillot.

“L’únic tram dolent va ser quan me va pegar la son, que per pujar no passa res, però que per baixar la muntanya en bicicleta diguem que no és lo seu”, recorda ara que el repte s’ha aconseguit i pot agrair el gran suport rebut per amics i familiars, tants seus com de na Catalina, que no el van deixar ni a sol ni a ombra, “tothom amb el que va poder. Veia l’emoció en els ulls de la gent… crec que encara no acab de ser conscient del que ha significat tot això”.

Els pares de Catalina Romero també s’hi van implicar de valent, conscients de l’estima cap a la seva filla i del desafiament majúscul d’estar més d’un dia pedalejant per millorar en el possible, la seva vida diària. Fins i tot van arribar a pujar amb la cadira dues vegades a Sant Salvador. “Ha estat una torrentada de solidaritat. Ha estat una festa no només esportiva…”.

“Entre tots hem fet que el món fos millor. Me sent molt agrait amb tothom qui ha col·laborat perquè l’Everesting (que així és diu el repte del que no hi ha constància que cap altre esportista hagi completat a Mallorca) fos una festa per na Catalina i la seva família. Fent coses sense pensar podem fer coses que mai hauríem pensat”, diu Sergi López, que prest anunciarà la xifra total recaptada.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad