Amb Sebastià Sansó Barceló en el record

La Vila del Llibre de Manacor, un èxit organitzatiu i de participació sense precedents en les darreres dècades, va servir entre altres moltes coses per reobrir espais tancats de la zona del Pou Fondo, antic eix comercial i que ara es troba en un estat preocupant de degradació. Un d’aquests espais es va dedicar a l’historiador manacorí Sebastià Sansó Barceló (finat el passat mes de novembre), autor recordat pels seus estudis exhaustius sobre les perles i els fusters o l’evolució urbanística i social de la ciutat i el municipi.

Per la inauguració d’aquest espai es va convidar l’economista Antoni Riera, que va fer una presentació a mode de record i lloança de Sansó, enllaçant la primera i la darrera vegada que va parlar amb ell. Aquí vos deixam amb el text íntegre de la intervenció de Riera, amb Sebastià Sansó en el record.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad