Amb Sebastià Sansó Barceló en el record

La Vila del Llibre de Manacor, un èxit organitzatiu i de participació sense precedents en les darreres dècades, va servir entre altres moltes coses per reobrir espais tancats de la zona del Pou Fondo, antic eix comercial i que ara es troba en un estat preocupant de degradació. Un d’aquests espais es va dedicar a l’historiador manacorí Sebastià Sansó Barceló (finat el passat mes de novembre), autor recordat pels seus estudis exhaustius sobre les perles i els fusters o l’evolució urbanística i social de la ciutat i el municipi.

Per la inauguració d’aquest espai es va convidar l’economista Antoni Riera, que va fer una presentació a mode de record i lloança de Sansó, enllaçant la primera i la darrera vegada que va parlar amb ell. Aquí vos deixam amb el text íntegre de la intervenció de Riera, amb Sebastià Sansó en el record.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad