Rafel Nadal es transforma en un personatge virtual

El video

 

El tennista manacorí Rafel Nadal, guanyador del darrer Roland Garros i de 22 gran slams, ha pegat el bot al multivers i s’ha transformat en un personatge virtual amb el qual poder accedir a les distintes zones que componen la seva acadèmia a Manacor. A més, tothom que hi entri pot triar el vestuari del tennista i la zona que vol visitar a cada moment.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad