Els Al·lots de Llevant tornen a les Fires i Festes després de dos anys

Aquest dissabte 4 de juny la Colla Castellera Al·lots de Llevant tornà a alçar castells humans després de dos anys d’obligat descans a causa dels efectes de la pandèmia. Enguany es comptà, a més de la presència habitual dels palmesans Castellers de Mallorca, d’una altra colla convidada, els vigatans Sagals d’Osona.

L’acte començà amb una concentració de les tres agrupacions al local dels Al·lots de Llevant al carrer Nou 35 de Manacor, d’on partiren en cercavila cap a l’Ajuntament acompanyats pels Gegants de Sant Domingo i amb l’amenització musical dels Grallers de Manacor. Una vegada foren davant la casa consistorial alçaren pilars de quatre. El pilar dels manacorins va caminar fins el balcó de l’Ajuntament vell i el batle Miquel Oliver agafà l’enxaneta en braços.

Amb els prolegòmens acabats la comitiva ja partí cap a Sa Bassa per iniciar l’actuació pròpiament dita. D’ençà de l’any 1997 per les Fires i Festes hi havia hagut sempre actuació castellera però els efectes de la COVID ho impediren els anys 2020 i 2021.

Així i tot els Al·lots de Llevant completaren l’actuació descarregant sense problemes el tres de sis amb l’agulla, el quatre de sis i el tres de sis. Els Sagals d’Osona també es varen moure dins les construccions de sis pisos, mentre que els Castellers de Mallorca s’hagueren de conformar amb estructures de nivell inferior. La trobada finalitzà amb un 3 de 6 de germanor amb membres de les tres colles (i per tant amb camises de tres colors diferents) al castell.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad