El Tast de Vins reuneix a 1.700 persones al parc municipal

Fins a 11 cellers de la Denominació d’Origen Pla i Llevant, i un altre convidat per l’ajuntament de Manacor, van ser presents aquest dissabte al Tast de Vins que anualment organitza la Confraria de Tastavins de Manacor i que després de dos anys d’absència per pandèmia va reunir a 1.700 persones al parc municipal.

Els cellers que presentaren els seus productes foren Vins Miquel Gelabert, Vins Toni Gelabert, Ca’n Coleto, Bordoy, Es Fangar, Miquel Oliver, Vi Rei, Es Gallicant, Can Majoral, Pere Seda, Armero Adrover, i com a bodega convidada fora de la D.O., Bodega Son Vell.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad