L’escultura homenatge als moretons ja té un nou lloc

La imatge

 

L’escultura de l’artista manacorí Llorenç Ginard dedicada als moretons de Sant Domingo ja té una nova ubicació. Després de dues ubicacions distintes a la plaça des Convent i que fos arrabassada també dues vegades del seu pedestal, ara l’Ajuntament ha decidit col·locar-la en un lloc més vigilat i segur. Per això ja presideix des de fa uns dies l’entrada a la biblioteca municipal de Manacor, dins el claustre de Sant Vicenç, que cada vespre queda tancat al públic.

Notícies relacionades:

Tornen a rompre l’escultura dedicada als Moretons

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad