Cerquen un conductor fugat després d’atropellar un nin a Porto Cristo

A les 18 hores d’ahir dissabte, un home que circulava per Porto Cristo amb un Seat León va atropellar un menor, es va desentendre d’ell i va fugir sense prestar-li auxili. Les forces de seguretat de la zona de Manacor estan cercant el conductor a qui ja tenen identificat.

Afortunadament el nin, de vuit anys d’edat, no ha sofert lesions greus. Tot i així, es van avisar els equips d’Emergència i es va decidir traslladar-lo a l’Hospital de Son Espases per veure l’evolució del seu estat. Tot d’una la Policia Local de Manacor va desplegar dos punts de control a la carretera de Porto Cristo.

Però quan una patrulla havia aconseguit localitzar-lo, el conductor es va desviar bruscament cap a Molí d’En Sopa. Tot i així, la policia ja té la fotografia i la matrícula del vehicle. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad