Cerquen un conductor fugat després d’atropellar un nin a Porto Cristo

A les 18 hores d’ahir dissabte, un home que circulava per Porto Cristo amb un Seat León va atropellar un menor, es va desentendre d’ell i va fugir sense prestar-li auxili. Les forces de seguretat de la zona de Manacor estan cercant el conductor a qui ja tenen identificat.

Afortunadament el nin, de vuit anys d’edat, no ha sofert lesions greus. Tot i així, es van avisar els equips d’Emergència i es va decidir traslladar-lo a l’Hospital de Son Espases per veure l’evolució del seu estat. Tot d’una la Policia Local de Manacor va desplegar dos punts de control a la carretera de Porto Cristo.

Però quan una patrulla havia aconseguit localitzar-lo, el conductor es va desviar bruscament cap a Molí d’En Sopa. Tot i així, la policia ja té la fotografia i la matrícula del vehicle. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad