La desfilada de carrosses deixa un rastre d’alegria i bon ambient a Manacor

Un dels actes més destacats del programa de Fires i Festes ha reunit a milers de persones al passeig de Na Camel·la

 

El color en moviment, les estructures i les comparses uniformades de vermells, blaus, verds o grocs a ritme de la música. Dos anys sense carrosses ha fet que avui, a les sis de l’horabaixa, l’avinguda Antoni Maura s’hagi omplert de manacorins, a la recerca del retrobament amb la desfilada que cada juny omple el passeig més clàssic de la ciutat amb escenes costumistes i primaverals.

De fet, milers de persones han acabat a Na Camel·la després de veure el segon ball anual dels Cossiers, amb la intenció d’agafar un bon lloc des d’on visionar el pas d’escoles i associacions, sense les quals, sense la seva feina durant mesos, no seria possible gaudir de l’espectacle.

Tot ha passat segons el guió marcat per endavant i res ha impedit, ni el temps i les restes de pandèmia, que les carrosses sortissin puntuals del pati del col·legi de La Salle, punt de concentració habitual i on el jurat ha començat a valorar els pros i contres de cadascuna per puntuar-les.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad