La desfilada de carrosses deixa un rastre d’alegria i bon ambient a Manacor

Un dels actes més destacats del programa de Fires i Festes ha reunit a milers de persones al passeig de Na Camel·la

 

El color en moviment, les estructures i les comparses uniformades de vermells, blaus, verds o grocs a ritme de la música. Dos anys sense carrosses ha fet que avui, a les sis de l’horabaixa, l’avinguda Antoni Maura s’hagi omplert de manacorins, a la recerca del retrobament amb la desfilada que cada juny omple el passeig més clàssic de la ciutat amb escenes costumistes i primaverals.

De fet, milers de persones han acabat a Na Camel·la després de veure el segon ball anual dels Cossiers, amb la intenció d’agafar un bon lloc des d’on visionar el pas d’escoles i associacions, sense les quals, sense la seva feina durant mesos, no seria possible gaudir de l’espectacle.

Tot ha passat segons el guió marcat per endavant i res ha impedit, ni el temps i les restes de pandèmia, que les carrosses sortissin puntuals del pati del col·legi de La Salle, punt de concentració habitual i on el jurat ha començat a valorar els pros i contres de cadascuna per puntuar-les.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad