Vetllada de vi, música i poesia al claustre

La Confraria de Tastavins de Manacor, referent cultural que cada finals de maig i principi de juny anima el programa de Fires i Festes a les totes, va celebrar aquest dimecres una nova edició de la seva nit de cultura i gastronomia: una combinació perfecte de música, poesia, tapes i vi que va juntar un centenar de persones al claustre barroc de Sant Vicenç Ferrer.

Amb tapes d’autor elaborades pels restaurants Can March i Sa Factoria, la vetllada va començar un poc passades del vuit de l’horabaixa amb la conducció de l’actriu Agnès Vanrell, la veu de Caterina Sureda i el piano de Miquel Gual. Un trident que va recitar i interpretar obres prèviament seleccionades tenint en compte cada vi i cada menjada. Un autèntic plaer pels sentits.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad