Vetllada de vi, música i poesia al claustre

La Confraria de Tastavins de Manacor, referent cultural que cada finals de maig i principi de juny anima el programa de Fires i Festes a les totes, va celebrar aquest dimecres una nova edició de la seva nit de cultura i gastronomia: una combinació perfecte de música, poesia, tapes i vi que va juntar un centenar de persones al claustre barroc de Sant Vicenç Ferrer.

Amb tapes d’autor elaborades pels restaurants Can March i Sa Factoria, la vetllada va començar un poc passades del vuit de l’horabaixa amb la conducció de l’actriu Agnès Vanrell, la veu de Caterina Sureda i el piano de Miquel Gual. Un trident que va recitar i interpretar obres prèviament seleccionades tenint en compte cada vi i cada menjada. Un autèntic plaer pels sentits.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad