Avui es presenta la gran figura de Sa Bassa amb espectacle de foc i fum

La imatge

 

La plaça de Sa Bassa serà escenari, avui a partir de les 20 hores, de la presentació de la segona figura gegant de l’edició d’enguany de Manacor Encantat. Es tracta del personatge de rondalla de La bruixa Joana. L’escultura, realitzada per Sebastià Riera, compte a més amb un espectacle de foc i fum. 

Hi assistiran el batle de Manacor, Miquel Oliver, acompanyat de la delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols, i els artesans que han elaborat les figures gegants: Toni Galmés Bennàssar i Sebastià Riera Pocoví. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad