Una cabra enmig del fems a un solar de la ciutat

La imatge

 

La imatge és com a mínim peculiar. Què hi fa una cabra, o millor dit un boc, a un solar urbà de Manacor? Per què està envoltat de bosses de fems i romaguers?. Passejant per la vorera, just després de passar pel que va ser l’edifici de l’IBAVI de la barriada del Serralt en direcció als multicinemes, uns ulls grocs devora la paret de marès miren atents i tristos. Els d’un animal completament fora del seu hàbitat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad