La nova imatge del Simó Ballester

L’ajuntament de Manacor ja està duent a terme tasques de neteja i condicionament del nou edifici del Simó Ballester, després que aquest dimecres va fer-se efectiva la recepció de les obres. El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha visitat les instal·lacions, juntament amb el delegat d’Educació, Mateu Marcé, tècnics municipals, de l’IBISEC i de l’empresa que ha executat les obres.

L’Ajuntament de Manacor prepara les instal·lacions de cara a l’arribada del mobiliari la setmana que ve i de la propera jornada de portes obertes del nou edifici, que tendrà lloc el proper dimecres 4 de maig, per a aquelles famílies amb infants nascuts l’any 2019 que estan en procés d’elecció de centre per al curs que ve. 

L’Ajuntament també treballa en la instal·lació de nous elements que configuraran el nou pati d’Educació Infantil. L’Ajuntament també definirà els espais verds i de separació entre l’edifici de Primària i d’Infantil, així com en l’habilitació de tots els espais exteriors.

L’ampliació del CEIPIEEM Simó Ballester permetrà acollir els alumnes d’Educació Infantil, així com instal·lacions del centre integrat de música. L’Ajuntament de Manacor ha hagut d’aportar, en el marc del conveni signat el 2018 entre la institució municipal i la Conselleria d’Educació i Universitat, 1.060.000 euros per fer possible l’ampliació, un projecte que el Govern va licitar per 1,9 milions. L’Ajuntament també ha assumit el desviament dels serveis i el condicionament del carrer Lepant per integrar l’espai al CEIPIIEM i poder ser utilitzat com a pati, el que ha tengut un cost de 89.000 euros.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad