El Café del Sol de Cala Millor tanca les seves portes

Biel Capó

 

El famós Café del Sol de Cala Millor ha tancat. El 28 de febrer passat va finalitzar la concessió per a la seva explotació i va tancar les portes deixant d’atendre una clientela incondicional. Ara el propietari disposa fins al 30 de maig per deixar les instal·lacions, segons informa l’ajuntament de Sant Llorenç, que té la intenció de tornar a licitar el local. Encara que el Consistori tem que el procés es pugui allargar a causa del litigi que mantenen les dues parts, interposat per la propietat.

Al sector dels comerciants i restauradors ja es demana al consistori llorencí que a l’hora de tornar a licitar el local, pensi en la marca turística que representa Cala Millor. Els hotelers culpen el Consistori de no haver previst la finalització de la concessió i de no licitar amb temps la nova per impedir la mala imatge que està donant el local tancat a primera línia. Un local on acudien molts turistes i que ara sembla que està en ruïnes.

La presidenta dels hotelers de Cala Millor, Inés Batle, ho recorda com un referent i ara, tancat, dóna una imatge de mala publicitat a la zona. “Sembla com si aquest local referent s’hagués diluït al paradís”, lamenta. Durant la temporada turística, al Cafè del Sol s’oferia una oferta musical diària. Hi van passar conjunts de renom, com la banda catalana Pegasus, els guitarristes Max Suñer i Andreu Galmés o la banda felanitxera Black Cats, entre d’altres.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad