El PP de Manacor critica “la falta de manteniment i de neteja” de la zona turística

El Partit Popular Municipal lamenta que “l’equip de govern consenti tenir la primera línia de Porto Cristo completament aixecada ara que arriben els turistes”

 

El Partit Popular de Manacor critica “la falta de manteniment i de neteja” de la zona turística del municipi “ara que comença la Setmana Santa”. La portaveu del PP al consistori manacorí, Maria Antònia Sansó, lamenta que “l’equip de govern consenti tenir la primera línia de Porto Cristo completament aixecada ara que arriben els turistes” i critica “la mala imatge que dona a qualsevol persona que ens visita”.

Sansó ho atribueix a “una mala planificació i gestió de l’equip de govern” i afegeix que “hem llançat una campanya per xarxes socials per informar del mal estat en què es troben diferents indrets del poble amb mobiliari urbà romput, pintades i brutor”, ha apuntat.

Amb tot, la popular assegura que “dirigir l’Ajuntament de Manacor requereix de més seriositat i responsabilitat” i insta al batle “a posar-se a fer feina de manera efectiva per mantenir el municipi en bones condicions”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad