Exposició per celebrar els 90 anys de Sa Graduada

La imatge

 

Sa Graduada, una de les escoles que més generacions de manacorins i manacorines ha vist passar, ha complert 90 anys. L’escola es construí el 1931, durant la II República, sota el mandat del batle Amer. El batle de Manacor, Miquel Oliver, acompanyat del delegat d’Educació, Mateu Marcé Riera, ha visitat l’exposició commemorativa del 90è aniversari que obria les seves portes aquest dilluns i dimarts, de les 17 a les 19 hores. Oliver es va voler fer una foto de record amb l’antiga ambientació escolar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad