Primeres imatges del manacorí Jaume Mut dirigint l’Alabès

El vídeo

 

Jaume Mut ja començat a entrenar com a segon de Julio Velázquez al Deportivo Alavés. El tècnic manacorí és, des d’ahir horabaixa, un dels responsables que intentaran rescatar l’equip vitorià de la darrera posició i deixar-lo a Primera. Velázquez ha substituït l’extècnic Mendilibar, que va ser destituït dilluns després de perdre contra l’atlètic de Madrid. Velázquez i Mut mai havien fet feina junts, es coneixien del futbol de ca nostra quan fa uns anys tots dos entrenaven a la tercera balear. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad