Primeres imatges del manacorí Jaume Mut dirigint l’Alabès

El vídeo

 

Jaume Mut ja començat a entrenar com a segon de Julio Velázquez al Deportivo Alavés. El tècnic manacorí és, des d’ahir horabaixa, un dels responsables que intentaran rescatar l’equip vitorià de la darrera posició i deixar-lo a Primera. Velázquez ha substituït l’extècnic Mendilibar, que va ser destituït dilluns després de perdre contra l’atlètic de Madrid. Velázquez i Mut mai havien fet feina junts, es coneixien del futbol de ca nostra quan fa uns anys tots dos entrenaven a la tercera balear. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad