Formació gratuïta per aprendre a posar en marxa un negoci

L’ajuntament de Manacor posa en marxa la segona edició de la Llançadora de projectes ‘Activa el teu projecte’, destinat a impulsar la posada en marxa de projectes empresarials de persones emprenedores. El programa formatiu del departament de Desenvolupament Local va dirigit a persones emprenedores i s’emmarca dins l’itinerari formatiu ‘Ara és la teva’.

La formació és gratuïta i tendrà lloc del 25 d’abril a l’11 de maig de 9 h a 13 h a l’Espai Na Camel·la. Les inscripcions són limitades i poden fer-se mitjançant el web www.sommanacor.cat Per a qualsevol dubte, les persones interessades poden contactar amb el Servei d’Ocupació de Manacor al 672 608 455 / desenvolupamentlocal@manacor.org

La primera edició d’aquest programa va tenir lloc la primavera de 2021 i va concloure amb la formació de 14 persones emprenedores que pogueren rebre formació grupal sobre diagnòstic i desenvolupament de les habilitats emprenedores, la validació de la seva idea com a model de negoci, la realització d’un pla d’acció a tres mesos vista, els tràmits per a la posada en marxa, obligacions fiscals, pla d’empresa, etcètera, a més de rebre assessorament personalitzat d’una experta professional en emprenedoria.

Els projectes sorgits de la primera edició d’aquest programa formatiu fan referència a assessories adreçades a persones migrades, assessories de nutrició, llibres artesanals, disseny gràfic de roba, cuines de diferents països, tallers de fusta per a infants, fotografia, reutilització i venda de productes vintage, copywriter en català, cura dels peus, cura de nins amb diversitat funcional, centre de ioga, etcètera.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad