El Consell es compromet a començar les obres del Torrent abans que acabi la legislatura

Més d’un any més tard del que estava previst inicialment

 

El Consell de Mallorca s’ha compromés a que les obres per a la reforma integral de l’avinguda del Torrent de Manacor hagin començat abans que acabi la legislatura, pel maig de l’any que ve. Així ho ha confirmat la regidora d’Urbanisme municipal, Núria Hinojosa, que ha explicat que el projecte ja es troba en exposició pública després de l’aprovació dels filtres oportuns per part de Recursos Hídrics. Així, des del passat divendres s’ha obert un periode de 20 dies naturals per a possibles al·legacions.

Responsables del consistori van tenir fa uns dies una reunió amb els responsables del Consell (responsable del manteniment de l’avinguda) per recordar-lis la importància de la reforma i l’interés del poble en comptar, després de dècades d’espera, amb una via d’acord a les necessitat estètiques i circulatòries actuals.

Ara haurà de ser el Departament d’Infraestructures i Carreteres d’Iván Sevillano, el més ràpidament possible comenci el procés de licitació de l’obra, l’adjudiqui i comencin d’una vegada per totes les feines. Això vol dir que s’iniciaria dos anys després de l’anunci que feren tant Sevillano com la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, durant la seva visita a Manacor, pel març de 2021.

L’avinguda des Torrent serà redissenyada i reformada amb un pressupost d’un poc més de 1,6 milions d’euros, que serviran per rehabilitar voravies, reasfaltat els dos sentits de circulació o un nou disseny en la sembra de l’arbrat, que s’haurà de canviar per complet.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad